DW Facility Services gaat verder dan de reguliere schoonmaakbedrijven omdat wij begrijpen dat het voor u handig is om één contactpersoon te hebben. Als regisseur en gesprekspartner in de samenwerking met u als opdrachtgever, organiseren wij simpelweg datgene wat u van ons vraagt.

Sanitaire supplies

Naast het verzorgen van de dagelijkse schoonmaak, is het aan– en bijvullen van de sanitaire supplies een vast programmaonderdeel voor ons. Wij organiseren deze gehele logistiek voor u door een prima samenwerking met ons dochterbedrijf Clean Factory.

Clean Factory (http://cleanfactory.nu/shop/) is een totaalleverancier van reinigingssystemen, hygiëneconcepten en sanitaire supplies. Door onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en door onze specialistische kennis verzekeren wij u van het meest concurrerende aanbod.

Wij kunnen de benodigde artikelen op basis van uw jaarverbruik opnemen in een vaste planning qua levering en facturatie. Desgewenst overzichtelijk op een verzamelfactuur.

Handyman, 'de klusjesman'
Of het nu gaat om het vastzetten van een losse wandcontactdoos, het ophangen van dat éne schilderrijtje, het verwisselen van het naambordje naast de deur… Ook dit soort werkzaamheden voeren wij voor u uit. Onze klusjesman doet ‘die dingetjes’ waar u zelf eigenlijk nooit aan toekomt maar die toch moeten gebeuren. Bijna altijd is hij meteen beschikbaar.
Servicedame, ‘de kantinedame’
Zij is nét even de vriendelijke finishing touch op uw profilering en uitstraling. De dame die tussen de middag de lunch verzorgt voor uw medewerkers of de vergaderruimte tiptop in orde maakt als er bezoek komt. De servicedame begrijpt als geen ander dat juist op dat moment  bijvoorbeeld alle stoelen weer even rechtgezet moeten worden. Zij weet wat hospitality is.
Conciërge, ‘de huismeester’
De huismeester is veelal werkzaam op objecten waar meerdere personen aanwezig zijn zonder dat bepaalde verantwoordelijkheden duidelijk onder deze personen zijn verdeeld. U kunt hier denken aan Vve’s (Vereniging van Eigenaren), bedrijfsverzamelgebouwen of andere complexen zoals sportaccommodaties.

Hij organiseert al die werkzaamheden die vaak voorkomen maar waar eigenlijk geen duidelijke taakverdeling voor is. Van het openen en sluiten van het gebouw en het sleutelbeheer tot aan de schoonmaak, kleine reparaties en het onderhoud van de algemene ruimtes. De huismeester organiseert, coördineert en controleert werkzaamheden van mogelijke derden.

De huismeester is het eerste aanspreekpunt voor sociale en technische zaken in het aan hem toegewezen object of complex. Kortom, de spin het web. Wij hebben deze spin in het web, voor u.

Wilt u graag een offerte aanvragen, een afspraak inplannen of meer? Dat kan!Meer info

Onze dienstverlening

Wat kunnen we nog meer voor u betekenen ?

 
217
 
Specialistische reiniging
We hoeven u uiteraard niet te vertellen hoe verstorend ‘die ene vlek’ op de vloerbedekking of het meubelstuk. Dan is het kantoor tiptop in orde en juist ‘die ene vlek’ doet afbreuk aan de door u gewenste uitstraling. Lees meer
Glasbewassing
Natuurlijk wilt u de waarde van uw vastgoed behouden. U weet als geen ander dat de uitstraling van uw pand de basis is voor uw bedrijfssucces. Professionele glasbewassing betekent daarom een essentiële waardevermeerdering in het schoonmaakprogramma. Lees meer
Geïntegreerde facilitaire diensten
DW Facility Services gaat nog een stap verder. Als regisseur en gesprekspartner in de samenwerking met u als opdrachtgever, regelen en organiseren wij ook uw facilitaire processen. Lees meer

Altijd een offerte op maat.

OFFERTE AANVRAGEN

Elke schoonmaakuitdaging is uniek! Juist daarom zijn onze offertes tot in detail uitgewerkt. Maar, voordat het zo ver is, maken wij graag persoonlijk kennis met u om exact te inventariseren wat uw wensen zijn, waar de kansen liggen en hoe wij onze expertise op de best mogelijke manier voor u kunnen inzetten.

    Samen staan we sterk!