EEN LANGDURIGE RELATIE

U bent binnen uw organisatie of bedrijf verantwoordelijk voor de schoonmaak van uw kantoorpand of de werkplekken.

Over U

U vraagt zich af wat voor u de meest gemakkelijke, meest voordelige én meest renderende manier is om die schoonmaak efficiënt te organiseren. Bovendien voelt u er niets voor om elk jaar, of elke keer na afloop van een contractperiode, van schoonmaakbedrijf te veranderen omdat het niet bevalt of omdat een goedkoper alternatief wordt aangeboden. U kunt uw kostbare tijd immers beter benutten!

U hebt de ambitie om juist met uw schoonmaakbedrijf – en de daar werkzame schoonmakers – een duurzame en prettige relatie op te bouwen omdat u wéét dat juist dáárdoor het beste eindresultaat wordt bereikt. Precies om die reden zijn wij blij dat u nu op onze website bent beland. Want, wij voldoen aan uw intrinsieke behoeften.

Wanneer gaan we met elkaar in gesprek?

Wie zijn wij

DW Facility Services is een regionaal opererend schoonmaakbedrijf met landelijke ambities. Met een hoofdvestiging in Almere en een nevenvestiging in Amsterdam, kunnen wij onze klanten en opdrachtgevers in Noord- en Zuid Holland, Utrecht en Flevoland alle service geven die gevraagd wordt. Voor landelijke accounts heeft DW Facility Services een netwerk van familiebedrijven gevonden die net als wij, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan.

Lees hier meer over ons.

U hebt de ambitie om juist met uw schoonmaakbedrijf – en de daar werkzame schoonmakers – een duurzame en prettige relatie op te bouwen omdat u wéét dat juist dáárdoor het beste eindresultaat wordt bereikt.

Contact ons

Wij komen graag met u in contact
 
DW Facility Services is een regionaal opererend schoonmaakbedrijf. Met een hoofdvestiging in Almere en we hebben een nevenvestiging in Amsterdam, kunnen wij onze klanten en opdrachtgevers in Noord- en Zuid Holland, Utrecht en Flevoland alle service geven die gevraagd wordt. Wij zien uw schoonmaakwerkzaamheden als onze hoofdzaak, niet als uw bijzaak. Een prettige, schone en leefbare werkomgeving verhoogt de werknemerstevredenheid en u maakt een positievere indruk op uw bezoekers.

  TELEFOONNUMMER

  036 546 0510

  ADRES

  Transistorstraat 151

  KANTOOR UREN

  08:30 – 17:00

  Samen staan we sterk!