Welkom bij DW Facility Services

Wij stellen ons graag even voor

 
217
 
Over ons

Keep it simple, keep it clean

DW Facility Services is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf. Met een hoofdvestiging in Almere en een nevenvestiging in Amsterdam, kunnen wij onze klanten en opdrachtgevers in de provincies Noord- en Zuid Holland, Utrecht en Flevoland alle service geven die gevraagd wordt. Voor landelijke accounts heeft DW Facility Services een netwerk van familiebedrijven gevonden die net als ons; service en klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan.

Lees meer
Duurzaamheid

Onze duurzaamheidsambities

Duurzaam ondernemen met oog voor mens, maatschappij en natuur is voor ons een belangrijk thema. Dit willen wij bereiken door een zo groot mogelijke duurzaamheid in de wijze van werken en het opbouwen van externe relaties.

Lees meer
Sinds 1981

Even voorstellen

De gebroeders Kleton startten in 1981 met De Werven Na de overname van Dohmen Schoonmaak in 2005 is de naam definitief veranderd in DW Facility Services. Inmiddels is het bedrijf gegroeid naar 280 medewerkers en is men actief in grote delen van Nederland. DW Facility Services is gevestigd in Almere en heeft een nevenvestiging in Amsterdam.

Lees meer

Resultaatgericht schoonmaken

Als u samenwerkt met een schoonmaakbedrijf, dan hebt u maar één doel: het werk moet goed worden gedaan.  Als ‘schoon’ wordt beloofd, dan moet het ook schoon zijn. Zo simpel is het. Sterker nog; het eindresultaat is onbetwistbaar en van de allerhoogste kwaliteit. Bovendien wilt u er geen omkijken naar hebben; u wenst een prettig contact met uw schoonmaakorganisatie, dat snel schakelt door middel van een direct contactpersoon.

Wij noemen dit resultaatgericht schoonmaken! Dat doen we al sinds de jaren ’80 en daar zijn we succesvol in en trots op.

Wij regisseren het complete schoonmaakproces voor u, zodat u elke dag een schone, werkbare én leefbare omgeving heeft. Daardoor houdt u de focus op waar u zelf goed in bent; uw eigen werk.

Wat betekent DW Facility Services voor u?

Onze dienstverlening

 
217
 
Schoonmaakwerkzaamheden
Wij zien uw schoonmaakwerkzaamheden als onze hoofdzaak, niet als uw bijzaak. Een prettige, schone en leefbare werkomgeving verhoogt de werknemerstevredenheid. En, u maakt een positievere indruk op uw bezoekers. Niet alleen de eerste indruk telt, ook de tweede dient nog steeds een representatief beeld te geven van wat u bent en wie u wilt zijn.

 

Lees meer
Glasbewassing
Natuurlijk wilt u de waarde van uw vastgoed behouden. U weet als geen ander dat de uitstraling van uw pand de basis is voor uw bedrijfssucces. Professionele glasbewassing betekent daarom een essentiële waardevermeerdering in het schoonmaakprogramma.

 

Lees meer
Specialistische reiniging
We hoeven u uiteraard niet te vertellen hoe verstorend ‘die ene vlek’ op de vloerbedekking of het meubelstuk. Dan is het kantoor tiptop in orde en juist ‘die ene vlek’ doet afbreuk aan de door u gewenste uitstraling.

 

Lees meer
Aanvullende facilitaire diensten
DW Facility Services gaat verder dan de reguliere schoonmaakbedrijven omdat wij begrijpen dat het voor u handig is om één contactpersoon te hebben. Als regisseur en gesprekspartner in de samenwerking met u als opdrachtgever, organiseren wij simpelweg datgene wat u van ons vraagt.

 

Lees meer
Geïntegreerde facilitaire diensten
DW Facility Services gaat nog een stap verder. Als regisseur en gesprekspartner in de samenwerking met u als opdrachtgever, regelen en organiseren wij ook uw facilitaire processen.

 

Lees meer

Klantenportfolio

Een greep uit ons klantenbestand

 
217
 
Wilt u graag een offerte aanvragen, een afspraak inplannen of meer informatie? Dat kan!MEER INFO