DW Facility Services helpt Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij

Wij maken reeds 4 jaar naar volle tevredenheid schoon bij Valspar te Lelystad. Sinds 2015 werken wij samen met een nieuw contactpersoon, te weten Iwan Broekhuis. Gezien de prettige relatie tussen Valspar en DW Facility Services maar ook het goede contact met Iwan, bespreken wij ook andere zaken dan alleen het reguliere schoonmaakonderhoud. Iwan zijn passie ligt bij de KNRM en werkt hier als vrijwilliger. Zijn “bijzondere” verzoek was dan ook of wij als DW Facility Services de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij wilde helpen door middel van een mopwagen. Natuurlijk vonden wij dit een prima initiatief en hebben donderdag 13 oktober jl. deze praktische mopwagen overhandigd.

Graag willen wij Dè KNRM veel schoonmaakplezier toewensen met deze mopwagen!

.

 

 

 

No related posts found