Het Sticht “Noorderbreedte” besteedt Schoonmaak voor 5 jaar uit aan DW Facility Services

Ondanks de vakantieperiode moeten de medewerkers van DW Facility Services Vestiging Almere toch nog stevig doorgaan om het nieuw op te leveren multifunctioneel schoolgebouw “Noorderbreedte” te Baarn voor de nieuwe start van het schooljaar geheel schoon te krijgen. Het Sticht Noorderbreedte (De Gaspard de Coligny en de Montinischool, beiden uit Baarn) heeft naast de schoonmaak ook de glasbewassing en het sanitair onderhoud uitbesteed aan DW Facility Services te Almere. Op 22 augustus a.s. zal het team van DW Facility Services aan het reguliere schoonmaakonderhoud kunnen gaan beginnen.

Wij wensen de school en het schoonmaakte een schone start van het nieuwe schooljaar 2016-2017 toe!

 

You May Also Like