DW Facility Services beheerst de “kunst” van schoonmaken…

Omdat de groei van DW Facility Services in Amsterdam de laatste jaren het grootst is, heeft de Afdeling Sales voor klanten die hun contract verlengen met 3 jaar of voor nieuwe relaties met een contract van minimaal 1 jaar een schilderij laten maken door Antoni Poioumen.

 

Hans2def

Antoni Poioumen

 

De schilderijen zijn in hoofdzaak afbeeldingen van de stad Amsterdam. De grachten en pleinen worden door de schilder op een speciale manier afgebeeld waardoor elk schilderij een uniek stuk ansicht is. De 20 verschillende schilderijen zijn allemaal door de schilder zelf gesigneerd en door de kleine oplage hopen wij dat u er nog jaren van mag genieten. Uiteraard zullen ook relaties die al langer klant zijn van DW Facility Services een uniek exemplaar ontvangen. Mocht u ook kans willen maken op een schilderij van Antoni Poioumen; Bel dan ons Salesteam en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Misschien bent u binnenkort ook een tevreden klant en krijgt u een uniek exemplaar van deze gelimiteerde serie kunstwerken.

 

Hans1def

Antoni Poioumen

You May Also Like